Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:
 
Millefiori geurproducten

In ons assortiment hebben wij diverse home fragrance producten van Millefiori uit Milaan opgenomen.
Een prachtig, klasse merk met kwalitatief uitstekende producten. Millefiori is één van de grootste home parfum producenten uit Europa! 

Direct naar de Millefiori webshopDeze Millefiori producten zijn opgenomen in ons assortiment:

 • Millefiori Geurstokjes > deze geuren maskeren / verbergen geuren met een lekkere geur, voor constante en intense geur.
 • Millefiori Lampair  > deze branders verwijderen / 'vreten' de vieze geurtjes op en vervangen deze door een lekkere geur
 • Millefiori Car Air Freshener > lekkere geuren voor in de auto
 • Millefiori Milledy > binnenkort online! Lekkere geuren voor in of aan uw tas
 • En natuurlijk diverse refillers om uw Millefiori product bij te vullen en ervan te blijven genieten!

Nú naar de Millefiori producten

 

Millefiori Geurstokjes:

Dit topproduct is verkrijgbaar in 2 maten en ruiken enorm lang. De producent geeft aan dat deze stokjes van de 500ml flesjes, wanneer u de stokjes iedere 2 weken omdraait, 5 tot 6 maanden blijven geuren. Bij flesjes van 250-350ml is dit 3 tot 4 maanden. Door de unieke samenstelling van 30% !! parfum en 70% alcohol zijn er zelfs klanten die na één heel jaar nog steeds genieten van de heerlijke geur! Door deze goede parfum-alcohol verhouding vervliegt de geur niet zo snel als bij andere geurstokjes die u elders koopt (dan is de verhouding veelal 10% parfum - 90% alcohol).

Het fijne van de navul-verpakkingen van deze geurstokjes is dat wanneer de geur op is, u deze gemakkelijk kunt bijvullen. Met de navulling kunt u zeker 2x doen.

Kortom, een topproduct waar u optimaal van kunt genieten!
Kijk hier ook voor Ga nu naar de productfilm van Millefiori geurstokjes.

 

Millefiori Lampair:

Deze geweldige serie is gebaseerd op katalytische verbranding. Het heeft even wat uitleg nodig, maar het is heel gemakkelijk in gebruik. De geurbranders zijn in diverse dessigns en maten verkrijgbaar & u heeft de keuze uit een breed assortiment geuren. De Lampair vernietigt de vieze geurtjes en bacterien in de lucht en vervangt deze door een geur van uw keuze. Hier een beknopte uitleg over hoe het werkt (of bekijk de instructiefilm van Millefiori Lampair)

 • Vul de brander voor 2/3 met de geur van uw keuze
 • Zorg ervoor dat er geen druppels op uw  meubels kunnen vallen! En verwijder eventuele druppels op de brander zelf
 • Steek de lont voorzichtig in de brander en bij het eerste gebruik, laat deze zeker een half uur de vloeistof opnemen
 • Steek het vuursteentje aan en laat deze 3 a 4 minuten branden. Als de puntjes rood worden, kunt u de vlam uitblazen
 • Plaats de vernevelkap erop & de geur begint zich meteen te verspreiden
 • 20 tot 30 minuten zijn genoeg om een ruimte van 20m2 te vullen met de geur
 • Vergeet niet nu de dop op het vuursteentje te doen zodat het verspreiden van de geur stopt!

Wanneer u dit product regelmatig en meerdere dagen per week gebruikt, kunt u 2 a 3 maanden met uw fles vloeistof doen. Maar gebruikt u het bijvoorbeeld alleen als u gegourmet heeft in huis, als er een patatlucht hangt etc, kunt u er uiteraard veel langer mee doen.

Millefiori Car Air Freshener

Stijlvolle geuren voor in uw auto. Een stijlvolle accessoire die met de universele clip gemakkelijk horizontaal of verticaal op een rooster geklemd kan worden waardoor de heerlijke geur door uw auto wordt verspreid. Verkrijgbaar in diverse geuren en designs.

Kijk ook hier voor een productfilm van Millefiori Car Air Freshener.

Millefiori Milledy

Het idee van Millefiori is om de hele wereld te veroveren met haar parfum & hoe kun je dichter bij de vrouw zijn? In haar persoonlijke tas natuurlijk. Ze hebben een mooie accessoire van de tas parfum gemaakt zie er ook nog eens leuk uitziet! Voor echte glamour girls!

 

Bestel Millefiori geurproducten online